HDFC Pankki Oy

HDFC Bank Ltd vaikka sisällytetty niinkin myöhään kuin 1994 stand tall on valtakunnallinen verkosto, 684 sivuliikkeitä tänään ja 1605 ATMs 316 Intian kaupungeissa. Täydellinen nimi HDFC Pankki Oy on Housing Development Finance Corporation Limited. Se oli keskuudessa ensimmäisen saada “periaatteessa” hyväksynnän Reserve Bank of India (RBI) perustaa pankin yksityisen sektorin osana RBI: n vapauttamista Intian pankkitoimiala vuonna 1994.

Missio HDFC Bank Ltd oli tarkoitus maailmanluokan Intian pankin mutta se on tänään, väliarvoksi alkuun taloudellisia ryhmiä maailmassa. Niiden tavoitteena on rakentaa vankkaa asiakaspohjaa franchising kaikkialla erillistä liiketoimintaa siten, että ne ovat suositeltavimpia, koska palveluntarjoaja pankkipalveluja. Ne liiketoimintasuunnitelma on suunnata vähittäis-ja tukkukaupan asiakassegmentit ja saavuttaa tervettä kasvua kannattavuus, joka on pankkien ruokahalu.

HDFC Bank Ltd on erikoistunut tarjoamisen pankki-ja muut rahoituspalvelut yritysten ja institutionaalisten asiakkaiden kanssa. Palveluja yritys kuuluu kaupallinen, kaupallisen ja sähköinen pankki. Treasury palvelujen vähittäispankkitoimintojen ja pääomamarkkinoiden infrastruktuuri ovat muutamia muita palveluja HDFC Bank Ltd Yritys ensisijaisesti toimii Intiassa. HDFC Bank Ltd pääkonttori on Mumbai, Intia ja se työllistää noin 14900 ihmistä. Koko joukko kaupallisia ja kaupallisen pankki-palveluja HDFC Bank Ltd on suunnattu tukku-ja vähittäiskaupan asiakkaille.

Kolmen keskeisen liiketoiminnan segmenteillä HDFC Bank Ltd ovat Wholesale Banking-palvelut, joissa kohteena markkinoilla vaihtelee suuri, blue chip valmistus yritysten Intian yritysten että pienten ja keskisuurten yritysten ja maatalouden perustuu yrityksille. Seuraava segmentti HDFC Pankki Oy on Vähittäispankkitoiminta palveluja, joissa tavoitteena on tarjota kohdemarkkinoiden asiakkailleen täyden valikoiman rahoitusalan tuotteita ja pankkipalvelut, antaa asiakkaalle yhden luukun ikkunan kaikki hänen pankki vaatimukset. Lopullinen segmentti on valtiovarainministeriö. Vapauttamista rahoitusmarkkinoiden Intia on johtaa siihen, että yritykset tarvitsevat entistä kehittyneempiä riskienhallinnan tiedotus-, neuvonta-ja tuote-rakenteita. Nämä ja hieno hinnoittelua eri treasury tuotteita tarjotaan pankin Treasury tiimi HDFC Bank Ltd

Family liiketoiminnan suunnitteluun
National Commercial Bank
Best Business Companies of the World
Chase Manhattan Bank
Afrikkalainen kehityspankki
Columbia University GSB
Vanderbilt University
PSA Peugeot Citroen Ranska
Anz – Australia ja Uusi-Seelanti Banking Group Limited
Kansainväliset rahoituslaitokset
Accor Transportation & Matkailu, Ranska