Kansainväliset rahoituslaitokset

Kansainväliset rahoituslaitokset ovat monenvälisiä rahoituslaitoksia, ja omistajana on useampi kuin yksi kansakunta. Yleensä kansainvälisten rahoituslaitosten omistaa kansalliset hallitukset, ja ne ovat sen osakkeenomistajille. Suurin osa kansainvälisten rahoituslaitosten kanssa omistaa enemmän kuin yhden kansallisvaltion siten ne kutsutaan kansainvälinen. Tämän seurauksena ne kuuluvat kansainvälisessä oikeudessa. On joitakin rahoituslaitokset, jotka omistaa kaksi kansaa.

Maailmanpankin, IMF: n, alueellisten kehityspankkien ja joidenkin YK: n virastot ovat näkyvästi kansainvälisiin rahoituslaitoksiin. Suurin osa kansainvälisten rahoituslaitosten perustettiin sen jälkeen, kun toisen maailmansodan. Rahoitusohje masennus sodan jälkeen johtanut siihen, että maat laatimaan suunnitelmat perustamisesta rahoituslaitoksia palauttaa slugging valuuttajärjestelmässä of the Nations. He olivat myös perustanut apua jälleenrakennukseen Euroopan ja uusien valtioiden kanssa. Maailmanpankki, IMF, International Finance Corporation ja muut jäsenet Maailmanpankin ryhmä, joka perustettiin virallisesti kautta ratifiointi Bretton Wood sopimuksen ovat parhaita esimerkkejä, jotka perustettiin antamaan taloudellista ja teknistä apua maille. Siksi näitä laitoksia kutsutaan Bretton Woodsin toimielinten kanssa.

Alueelliset kehityspankkeja kuten Inter-American Development Bank, Aasian kehityspankki, Afrikkalainen kehityspankki ja Euroopan jälleenrakennus-ja kehityspankki ovat joitakin alueellisia pankkeja, jotka keskittyvät taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen alueilla. Alankomaat Development Finance Company FMO ja Saksan kehityspankki DEG ovat kahdenvälisten laitosten perustettu yksittäisten maiden rahoittaa sosiaalista ja taloudellista kehitystä kehitysmaissa. Euroopan investointipankki on suurin kansainvälisten rahoituslaitosten, jonka jäsenet, jos Euroopan unioni rahoittaa hankkeita tai toimia niiden edut. Muut alueelliset rahoituslaitokset muodostetaan alue-maat ovat Mustameri kehityspankkeja, Kansainvälinen investointipankki, Islamic Development Bank ja Pohjoismaiden investointipankki.

Stanford University Graduate School of Business
Types of Business Planning
Chase Manhattan Bank
Family liiketoiminnan suunnitteluun
Capital One Financial Corp
Columbia University GSB
National Australia Bank
Top US Business Schools USA: ssa
Bank of International Settlements
Euroopan jälleenrakennus-ja kehityspankki
Western Union