Ravintola Business Planning

Ravintola liiketoiminnan kulmakivi kaikki talouteen. Ravintolat ovat maan suurin yksityisen sektorin työnantajille. Ravintolat tuottavan vuosittain taloudellinen vaikutus on $ 1 miljoonan useimmissa maissa, Amerikassa ravintoloiden tuottaa lähes $ 1 biljoonaa. Jokainen dollari käytetty ruokailunurkkauksella ulos tuottaa yli kaksi dollaria muilla teollisuudenaloilla. Ravintolan liiketoiminnan mukana monitahoinen menestys, jos suunniteltu täydellisesti. Vaikka ravintola liiketoiminnan suunnittelussa ensisijaisesti vastuu on taloudellisen hyvinvoinnin ravintolasta. Saavuttaa nämä tavoitteet huomioon seuraavat seikat:

1. laatu ja vaikutus tuotteiden terveys-asiakkaat,
2. vaikutus liiketoiminnan käytäntöjä ja valintoja ympäristön ja
3. Korkea laatu asenne, ja jalomielisyyttä välillä johtamiseen, henkilöstön, asiakkaiden ja myyjät. Vaikka ravintola liiketoiminnan suunnittelua sinun pitäisi tietoisuutta kaikki nämä tekijät ja vastaavat toimet olisi säilytettävä siten, että tulos ponnistelumme antaa A Sense of Purpose ja merkitystä meidän perusrahoituspalvelujen tavoitteita.

Ravintola-ala on hyvin kilpailukykyinen. Kunnollinen Ravintola Business Plan auttaa parannuksia omassa ravintoloissa. Suunnitelman muutos ja laajennus Ravintoloiden pitää mielessä oma raha kunnossa. Muutoksen elämäntapojen luonut nykyaikaisen elävät edelleen polttoaineen vakaaseen kasvuun. Enemmän ja enemmän ihmiset ovat vähemmän aikaa kokata itse. Ei voi olla kolme eri asiakas voi ostaa ruokaa. Ne voivat istua alas ja ruokasali ja saat täyden palvelun, joka waitperson tai voi ottaa pois heidän ruokansa ja jotkut haluavat poimia niiden ruokaa. Joten catering kaikki kolmenlaisia on hyvin tärkeää palvelujen tarjoamisen asiakkaille. Sijainti ravintoloissa on erittäin tärkeää. Jos ravintola sijaitsee yritysten hub of the city, että tilit on eri luokan asiakkaita, joilla on eri makuun ja tarpeisiin. Kun olet ravintolan liiketoiminnan suunnittelua sinun olisi otettava huomioon sijainti ravintola houkutellakseen asiakkaita.

Pohjois-Amerikan kehityspankki
Family liiketoiminnan suunnitteluun
Akbank
Volkswagen AG Saksa
Chase Manhattan Bank
Bank of America
Business Planning
Liiketoiminnan jatkuvuuden suunnittelu
Al Rajhi
Liiketoiminnan kehittäminen suunnittelu
Honda Motors Japani

Leave a Reply